Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 326 och 327

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Bli en del av vår spännande framtid!

Nu flyttar vi in i det nya Barnsjukhuset. Vi ser dig som en framtida kollega till vårt härliga gäng. 

Göteborg är ett av fyra center i Sverige inom avancerad barn- och ungdomskirurgi. Som sjuksköterska hos oss får du arbeta med pre- och postoperativ omvårdnad av barn upp till 16 års ålder. Vi behandlar flera olika diagnoser, alltifrån medfödda missbildningar till ortopedi och brännskador. Totalt har vi 32 vårdplatser.

Vårt mål är att erbjuda våra patienter en god vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team. Verksamheten uppmuntrar engagemang och utvecklingsarbeten för barn och familjer. 

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

När du börjar hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion under handledning. Utbildningsinsatser och träning av akuta situationer genomförs regelbundet. Oavsett om du är relativt ny i yrket eller har arbetat några år kommer vi att se till att du känner dig trygg i din roll för att ge bästa möjliga vård och att du blir en i vårt team. Vidare finns det möjlighet till specialisering inom barnsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av att ha arbetat inom barnsjukvården tidigare. Erfarenhet av Melior och/eller Elvis är också önskvärt.

På vår avdelning tar vi hand om akut sjuka barn dygnet runt. För att du skall trivas hos oss ska du vara flexibel och lugnt kunna hantera oväntade situationer. Vi är en högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning där du som sjuksköterska har en stor roll i den pre- och postoperativa omvårdnaden av barnet.

Som person har du en positiv människosyn och god samarbetsförmåga. Patienten och dess familj står alltid i centrum och i ett nära samarbete erbjuder vi dem bästa möjliga omvårdnad. Allra viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn och dess familjer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Intervjuer sker löpande under annonstiden.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-05-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1137
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lottie Rutgersson, 070- 082 47 82
  • Avdelningschef, Lena Sundquist, 070- 082 58 32
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Helena Helgesson-Banck, 031- 343 45 26, 031- 343 45 27
  • Vårdförbundet, Emma Boman , 031- 343 45 26, 031- 343 45 27
Publicerat 2021-02-22
Sista ansökningsdag 2021-03-19

Tillbaka till lediga jobb