Folktandvården, Landvetter

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Folktandvården Landvetter är en klinik där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens arbete.

Vi söker nu dig som uppskattar glada arbetskamrater i en positiv arbetsmiljö och kan erbjuda dig ett stimulerande och utmanade jobb. Vi söker dig som vill ge våra patienter den bästa möjliga servicen och den bästa möjliga vården.

Kliniken har 6 behandlingsrum och ligger i Landvetter centrum ca 15 min (röd express) från Göteborg. Tillgång till fri parkering finns. Vi är ett gott gäng på 16 medarbetare varav 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Vi är en 7-19 klinik men arbetar just nu 7-17.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter men kan även arbeta med uppsökande tandvård på äldreboenden. 

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till hösten 2021, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring på närliggande kliniker kan bli aktuellt.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året.
Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten förintervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/972
Kontakt
  • Klinikchef Gunilla Kämpe, 070- 082 26 46
Facklig företrädare
  • SRAT Michelle Helander, michelle.helander@vgregion.se
  • Vision Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2021-02-18
Sista ansökningsdag 2021-03-03

Tillbaka till lediga jobb