Närhälsan Munkedal vårdcentral med uppdrag Ungas Psykiska Hälsa

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi är en välfungerade och trevlig vårdcentral med engagerad personal som erbjuder första linjens vård till våra ca 9100 listade invånare. Vi har alla för primärvården aktuella professioner, Rehabmottagning, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning finns i samma hus som oss. Förutom det basala vårdcentralsuppdraget har vi tilläggsuppdraget för Ungas Psykiska Hälsa vilket innebär teamarbete för psykolog och kurator för barn 6–18 år med psykisk ohälsa. Vi ser utbildning och kompetensutveckling som en självklar del av arbetet. Vi tar emot många studenter och givetvis ges möjlighet till handledning och fortbildning.

Om arbetet

Primärvården är första linjens vård vid psykisk ohälsa och med tilläggsuppdraget Ungas Psykiska Hälsa kan vi erbjuda tidig kontakt vid psykisk ohälsa i alla åldrar. Vi gör bedömningar av barns och ungas utveckling och behov av insatser samt ger behandling i form av psykoedukativa insatser, korta behandlingsinterventioner, gruppbehandlingar och föräldrastödjande insatser. Vid behov lotsar vi vidare till annan vårdnivå. Till vuxna erbjuder vi bedömningar, psykoedukativa insatser, behandling individuellt eller i grupp samt via internet i form av iKBT. Vi arbetar med att införa Integrerad beteendehälsa som metod för att snabbt kunna ge våra patienter rätt insatser tidigt. Arbetstiden förläggs efter samråd och för att passa patienternas behov.

Om dig

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog och som vill arbeta med oss. Ditt arbete som psykolog på vårdcentral är som beskrivet ovan mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält där det är viktigt med flexibilitet, kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt förhållningssätt, ansvarstagande och en positiv inställning till att utveckla arbetet som psykolog i primärvården värdesätts. Du ska också ha intresse för handledning då vi tar emot både psykologkandidater och PTP på vårdcentralen.

Villkor

Tjänsten kommer initialt att påbörjas i tilläggsuppdraget Ungas Psykiska Hälsa för att ersätta föräldraledig psykolog. Därefter kommer tjänsten fortsätta att förstärka tilläggsuppdraget alternativt övergå till arbete med vuxna. Tjänsten kan komma att delas med annan vårdcentral. Goda möjligheter finns till en tillsvidareanställning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/694
Kontakt
  • Cecilia Kristmansson, Vårdcentralschef, 010- 4415140
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 0705 086781
Publicerat 2021-02-10
Sista ansökningsdag 2021-03-03

Tillbaka till lediga jobb