Regionhälsan Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning Mölnlycke

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUM) är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar upp till 18 års ålder, som inte kräver inläggning på sjukhus. Vi tar hand om de barn och ungdomar som söker till mottagningen med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi gör utredning, behandling och uppföljning av barn med kroniska åkommor som bland annat allergi, astma, tarm- och krampsjukdom, urinvägsinfektioner och tillväxtproblematik. Vi behandlar även barn med vissa utvecklingsavvikelser och psykosomatiska problem.

Vi som arbetar här är barnsjuksköterskor, barnläkare, barn- och ungdomspsykologer, medicinska sekreterare, barndietist och kurator. Vi har regelbunden samverkan med sjukhus, vårdcentraler, BVC, skolhälsovård, ungdomsmottagningar, Barn och ungdomspsykiatri (BUP), Barn och ungdomshabilitering (BUH) samt socialtjänst.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna innefattar utredning av barn upp till 8 år med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, där psykologerna har en central roll tillsammans med någon av våra erfarna barnläkare och resten av teamet. Vi har ett väl utvecklat samarbete med skolorna i upptagningsområdet och erbjuder dem återkopplingar av genomförda utredningar. Där har psykologerna en viktig funktion i att förmedla kunskap både i det enskilda ärendet, och om funktionsvariationer i stort.

Det finns goda möjligheter att lägga upp sitt arbete självständigt, men också ett stabilt team med regelbundna mötestider. Som psykolog är du aldrig ensam med dina ärenden, utan det finns god tillgång till samverkan och diskussion med övriga professioner på mottagningen. Verksamheten präglas av flexibilitet, prestigelöshet och lösningsfokus.

Om dig

Du är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. God kunskap om barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och erfarenhet av utredning av dessa är en förutsättning. Har du arbetat inom förskola-skola, BUM, BUP, MBHV eller BUH ser vi det som särskilt meriterande. 

Som person har du en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning där vi tillsammans kommer överens om omfattning. Möjligheten till timanställning finns. 

Anställningen kan sträcka sig från mitten/slutet på mars 2021 till året ut, med möjlighet till förlängning och enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Mars 2021 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/453
Kontakt
  • Linda Eineving, Enhetschef, 0700 - 82 39 52
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 0705 - 08 67 81
Publicerat 2021-01-27
Sista ansökningsdag 2021-02-10

Tillbaka till lediga jobb