Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1, Neuro/Rehab

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Du får bred kunskap, fantastiska kollegor och en bra arbetsmiljö

Kom och jobba ihop med fantastiskt bra kollegor, som har roligt på jobbet samtidigt som vi stöttar och hjälper varandra hela tiden. Här finns ”vi-känslan”. Förutom bra kollegor och bra arbetsmiljö får du arbeta med två olika specialiteter och får en bred kunskap inom båda områdena.

Avdelningen bedriver dygnet runt verksamhet utifrån både akut och planerad specialistvård för sjukdomar och skador i nervsystemet. På grund av pandemi har vi även allmän internmedicinpatienter. Vanligt förekommande neurologiska diagnoser är olika typer av hjärntumörer, ALS och infektionsutlösta skador i nervsystemet. Diagnoser utifrån medicinpatienterna varierar mycket, denna patientgrupp har ett snabbare flöde än neurologiska patienter. Vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med patienten. I teamet ingår, förutom patienten, läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist samt kurator. Arbetet är omväxlade och många gånger utmanande men också stimulerande och utvecklande.

Du är spindeln i nätet

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och med tiden spetskunskaper inom våra olika diagnosgrupper. Samtidigt som du arbetar självständigt och fattar egna beslut ska du se teamet som en mycket viktig resurs i arbetet. Din roll är att planera, utvärdera och följa upp de omvårdnadsinsatser som görs tillsammans med patienten och övriga teamet.

Ett uppdrag med bredd

Legitimerad sjuksköterska som kan hålla många bollar i luften, vara flexibel och kunna möta människor i olika skeden i livet. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer med både kollegor och patienter samt deras närstående. Du är en lyhörd och ansvarstagande person. Ditt arbetssätt präglas av initiativtagande, självständighet och en tydlig kommunikation. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen att söka ett spännande jobb!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/365
Kontakt
  • Malin Nilsson, enhetschef, 0722-166353
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2021-01-21
Sista ansökningsdag 2021-03-03

Tillbaka till lediga jobb