Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Urologiavdelning 30

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Vi är en urologisk slutenvårdavdelning som vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vår verksamhet omfattar allt från stor öppen kirurgi till robottassisterad titthålskirurgi. Vi tar också emot ett stort antal patienter från akut- och olycksfallsmottagningen.

Vårt mål är att du som sjuksköterska ska kunna koncentrera dig på dina sjuksköterskeuppgift och därför har vi en vårdplaneringssjuksköterska och en receptarie på avdelningen alla vardagar.

För att lyfta omvårdnadskompetensen och arbeta utifrån ett vårdvetenskapligt perspektiv har vi tillsatt en funktion på 50 procent med en omvårdnadsutvecklande specialistsjuksköterska. Denna funktion ska utgöra ett stöd och vägledning för sjuksköterskor som vårdar patienter och för att säkerställa en god, säker och jämlik vård samt säkerställa utveckling av omvårdnaden.

Vi är ett gott gäng som med kunskap och humor vill skapa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Vad erbjuder vi dig?

Är gemenskap, glädje och kunskap viktiga nyckelord för dig? Vill du vara med och påverka och tänka nytt i vår utveckling av vårdavdelningen samtidigt som du får en bred kompetens inom urologin och har roligt på jobbet?

Vi vill satsa på dig som vill vara med och påverka vart vi ska, vilken service vi ska erbjuda och som är öppen för nya idéer om hur vi tillsammans tar oss till vårt mål.

För att hålla en hög kunskapsnivå och ge urologpatienter bästa möjliga vård är det viktigt att du som sjuksköterska hos oss får möjlighet till vidareutbildning och fortbildning. Verksamheten anordnar med jämna mellanrum en grundläggande urologisk internutbildning som sträcker sig över en termin och vi ser gärna till att alla sjuksköterskor läser urologisk omvårdnad 15 högskolepoäng. 

Vårt fokus är teamarbete där vi gemensamt tar ansvar för våra patienter och bygger en kultur med stor tilltro till varandras kompetenser. Vi ska ligga i framkant för våra patienter, verksamheten, studenter och utveckla framtidens slutenvård.

Tjänsten omfattar dag- kväll- och helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning 

Arbetet som sjuksköterska på urologen är utvecklande och omväxlande. Omvårdnadsarbetet för sjuksköterskan är på avancerad nivå med mycket av både självständigt arbete och teamarbete. Patientbemötande är i fokus och du kommer att ha mycket kontakt med patienter, anhöriga och andra vårdinstanser.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta inom urologisk eller annan kirurgisk verksamhet.

Vi söker medarbetare och kollega som kan bidra till en positiv stämning och ett gott arbetsklimat. Vi välkomnar nya idéer och utvecklar vår arbetsplats tillsammans med vår medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/345
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mitra Sharifi Jahanfard, 031 - 342 76 60 / 072 - 181 99 49
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031 - 342 33 50
Publicerat 2021-01-20
Sista ansökningsdag 2021-02-14

Tillbaka till lediga jobb