Närhälsan Solgärde vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Solgärde vårdcentralen ligger i Kungälv med bra bussförbindelser. Vi har ca 8900 listade patienter vilka bor både i och strax utanför Kungälv och på landsbygden. Vi har fina lokaler, gratis parkering och trevlig gemenskap på arbetsplatsen. Hos oss strävar vi efter att erbjuda god medicinsk vård, korta väntetider, professionellt gott bemötande där kontinuitet och kvalitet är viktiga ledord.

På vårdcentralen behandlar vi i första hand psykisk ohälsa i mild-måttlig svårighetsgrad. Vi erbjuder även gruppbehandlingar, ”KBT på nätet” samt digitala vårdmöten.

På Närhälsan Solgärde vårdcentral arbetar olika professioner såsom medicinska sekreterare, receptionist, läkare, sjuksköterska, distriktssköterska, psykolog, kurator, och rehabkoordinator/vårdsamordnare. Vi har sedvanlig läkarmottagning, distriktssköterskemottagning med specialmottagningar.

Om arbetet

Då en av våra medarbetare skall vara föräldraledig söker vi nu en ny kollega.

Som psykolog på Närhälsan Solgärde Vårdcentral erbjuds du en spännande och varierande tjänst inom vårt psykosociala team. Du arbetar med bedömning, rådgivning och psykologisk behandling, individuellt, i grupp och internetbaserat. I vårt uppdrag ingår att erbjuda personer med lindrig till måttlig psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande. Du behandlar människor med psykisk ohälsa vid exempelvis stressrelaterade besvär, depression, ångesttillstånd, krisreaktioner och smärtproblematik.

Du kommer ingå i vårt psykosociala team tillsammans med kurator, vårdsamordnare/rehabkoordinator, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut

Teamet behandlar inkommande remisser och gör gemensamma bedömningar om vad som är lämpliga insatser för den specifika individen. Teamet fungerar även som forum för konsultativa insatser för pågående patienter.

Vårdcentralen står inför ett utvecklingsarbete för patienter med psykisk ohälsa, där vi kommer att införa arbetsmetoden integrerad beteendehälsa (IBH) under 2021, IBH är en metod att organisera arbetet kring psykisk ohälsa för alla personalkategorier på vårdcentralen. För dig som psykoterapeut innebär detta bland annat arbete utifrån stegvis vård samt ett nära samarbete med andra professioner på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-kompetens. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i primärvård är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap inom traumabehandling och mindfulness.

Vi ser gärna att du är en engagerad person med glädje och motivation som uppskattar värdet i samarbete mellan professioner och vårdgrannar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, ett gott bemötande samt en god samarbetsförmåga. Vi vill också att du delar Närhälsans kärnvärden; pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på ett år, med möjlighet till förlängning.

Intervjuer kommer ske under v. 6.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/321
Kontakt
  • Susanne Gustafsson, Vårdcentralschef, 0700-206 209
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, 070 - 508 67 81
Publicerat 2021-01-19
Sista ansökningsdag 2021-02-09

Tillbaka till lediga jobb