Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss - Operation 7 

Operation 7, är en mindre, personlig enhet, på det stora Universitetssjukhuset Sahlgrenska. Vi har en varierande verksamhet med patienter i alla åldrar. Vi opererar både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram. På vår enhet med 4 (snart 5) operationssalar arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns- regions och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det. Vissa operationer utförs i hybridmiljö, på en operationssal med möjlighet till intraoperativ MR. Där arbetar vi i framtidens nya högteknologiska sjukhusmiljö, vilket förbättrar vården för de patienter som har behov av intraoperativ MR-undersökning.   

Då vi ska öppna upp ytterligare en operationssal så ser vi nu fram emot att bli fler. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden? Då har du hittat rätt - välkommen till oss! Verksamheten är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi erbjuder individuell introduktion utifrån dina förutsättningar. 

Arbetsbeskrivning 

Vill du utvecklas och bli riktigt duktig på att hantera svåra luftvägar? Då ska du söka dig till oss och bli en del av vårt team! Som anestesisjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande med en blandning av dagkirurgi och avancerad rikssjukvård. Arbetet hos oss är utmanande och varierat och vi är extra duktiga på svåra luftvägar.  

Om oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av anestesisjukvård. Du är bra på samarbete och tycker om att jobba i team. Således har du ett positivt synsätt och är trygg i din yrkesroll. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6403
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jennie Winsnes, 072- 244 81 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076- 127 45 44
Publicerat 2020-12-21
Sista ansökningsdag 2021-01-31

Tillbaka till lediga jobb