Närhälsan Kungshamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kungshamn vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler med cirka 4800 listade personer. Vi är drygt 25 personer som arbetar på vårdcentralen inom olika professioner. Dessutom har vi utbildningsläkare och andra kategorier av sjukvårdsstuderande. Vi bedriver läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, lab och mottagning för psykiskohälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans rehabenhet och regionens barnmorske- samt ungdomsmottagning som finns under samma tak som oss i en nybyggd fastighet. Detta ger fantastiska förutsättningar för både arbetsmiljö och vårdinnehåll. Vårdcentralens medarbetare arbetar ständigt med förbättringar och är utvecklingsinriktade.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare har du ett omväxlande arbetsinnehåll och du är en viktig resurs för hela vårdcentralen. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Du är ett administrativt stöd åt verksamheten där det bland annat ingår journalskrivning, receptionsarbete, samt schemaläggning och bokningar kan bli aktuellt. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss. När du arbetar i receptionen är du dessutom vårt ansikte utåt. Vi använder journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning. Du har goda kunskaper inom IT och intresse för att arbeta med IT-frågor. Du ska även vara intresserad av att ta på dig uppdrag som LITA (Lokal IT administratör). Du trivs med att arbeta i team samt har förmåga att arbeta självständigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där serviceinriktad, gott bemötande, initiativtagande och ett positivt förhållningssätt är viktiga inslag. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6368
Kontakt
  • Katarina Adolfsson, Vårdcentralschef, 072- 1282665
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700 - 20 77 84
Publicerat 2021-01-15
Sista ansökningsdag 2021-01-31

Tillbaka till lediga jobb