Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Gamlestaden

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Psykiatrimottagning Gamlestaden är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna patienter med diagnoser som personlighetssyndrom, neuropsykiatriska störningar, posttraumatiskt stressyndrom(PTSD) och svårare ångest- och depressionstillstånd. Vi arbetar enligt en subspecialiseringsmodell, där varje team har ansvar för en särskild patientkategori.

Vi är en mottagning som kontinuerligt arbetar med att förnya och förbättra våra metoder och vårt samarbete. Vi har en arbetsplats med hög professionalitet och ett öppet klimat. Vi strävar efter en dialog mellan olika synsätt och har koppling till universitet och forskning.

Psykiatrimottagning Gamlestaden ligger i fina, nyrenoverade lokaler. Det går snabbt och lätt att ta sig hit med lokaltrafik. Det är en stor mottagning med goda möjligheter till såväl professionellt utbyte som trevligt umgänge.

Arbetsbeskrivning  

Tjänsten är knuten till ett av våra affektiva team. Teamet arbetar med såväl behandling som utredning av patienter med depression, ångesttillstånd, tvångssyndrom, personlighetssyndrom och vissa bipolära tillstånd. Ofta rör det sig om patienter med en omfattande social problematik.

Vi räknar med att du som söker har erfarenhet av och kunskap om arbete med diagnosgruppen och en god förmåga att anpassa ditt arbetssätt till de olika individernas behov. Förutom behandlings- och stödkontakter består arbetsuppgifterna bland annat av samverkan med socialtjänst och heldygnsvård. I sjuksköterskans ansvarsområde ingår även medicinuppföljningar och samarbete med teamets läkare samt administration rörande vissa delar av teamarbetet.

Som en av Psykiatri Affektivas psykiatrisjuksköterskor ingår du i en organisation där utvecklingsarbete, fortbildning och handledning ses som viktigt för en bra arbetsmiljö. Undervisning och handledning av studenter kan förekomma. Dokumentation görs i Melior och registrering i Elvis.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har grundläggande utbildning i psykoterapi. Erfarenhet av teamarbete i psykiatrisk vård är meriterande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en hög samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.Som person är det viktigt att du har ett äkta intresse för mänskliga möten och att du har förmåga att klara av den stress och de prioriteringar som ett arbete på en psykiatrisk mottagning med högt söktryck innebär. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6157
Kontakt
  • Enhetschef Mats Leffler, 070- 245 52 71
  • Sektionsledare Peter Missios , 070- 083 09 63
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson , 070- 082 47 61
Publicerat 2020-12-09
Sista ansökningsdag 2020-12-23

Tillbaka till lediga jobb