Södra Älvsborgs sjukhus, Akutkliniken, Ambulansenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss
Ambulanssjukvården vid Södra Älvsborgs sjukhus är en del av akutkliniken som består av drygt 230 medarbetare. Ambulanssjukvården bedriver verksamhet från ambulansstationer i Alingsås, Borås, Skene, Herrljunga, Svenljunga, Vårgårda, Lerum, Tranemo samt Ulricehamn.

Alingsås ambulansverksamhet består av tre ambulansstationer, Alingsås, Vårgårda och Lerum. Inom ambulansverksamheten arbetar ca 40 tillsvidareanställda medarbetare och vi söker nu en ytterligare medarbetare.

Om vår lediga tjänst
Som ambulanssjuksköterska har man en aktiv roll i planering, utövande och ansvar för förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården med utgångspunkt i hälso- och sjukvårdslagen, patientsäkerhetslagen och direktiv från ambulansöverläkaren. Ambulanssjuksköterskan skall utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du prehospital vidareutbildning eller vidareutbildning inom anestesi alternativt IVA är detta meriterande likväl erfarenhet av akut- och/eller ambulanssjukvård. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet.

Vidare är god fysisk förmåga och simkunnighet ett krav där det även genomförs tester för respektive område. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt är viktiga inslag.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.

Övrigt
Datum för fystester meddelas vid intervjun.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6121
Kontakt
  • Magnus Fondin, ambulanschef, 0322-22 77 77
Facklig företrädare
  • Ann-Charlotte Johansson, Vårdförbundet, via mail: lotta.a.johansson@vgregion.se
Publicerat 2020-12-08
Sista ansökningsdag 2021-01-09

Tillbaka till lediga jobb