Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi Mölndal och Neuroradiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Neuroradiologi har driftansvar för MR-verksamheten på Sahlgrenska tomten och totalt finns åtta stycken MR-kameror. Huvudsaklig inriktning är neuroundersökningar. Till verksamheten hör den Intraoperativa magnetkameran som ger möjlighet att under pågående neurokirurgisk operation få uppdaterad information om eventuell kvarvarande tumör och om den anatomiska relationen till kritiska strukturer.

Radiologi Mölndal har en huvudsaklig inriktning på ortopediska undersökningar. Sektionen har två MR-kameror.

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. Radiologin är lokaliserad till sjukhusen Sahlgrenska, Östra och Mölndal men ingår i ett gemensamt verksamhetsområde för att främja samarbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och utrustningen inom MR. Vi utför både elektiva och akuta undersökningar. Sahlgrenska sjukhuset är sista utposten i regionen vilket medför att du får arbeta med bred undersökningsvy, bland annat med spetskompetens inom flera områden.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Har du universitetspoäng eller motsvarande inom området MR samt erfarenhet av att arbeta med MR är detta meriterande.

Vi önskar att du som medarbetare tar stort ansvar för ditt arbete, vilket för oss innebär att du använder din kompetens och ditt engagemang, samt att du tar ansvar för såväl din egen som för verksamhetens utveckling. Det innebär flexibilitet och en positiv inställning till delaktighet i förbättringsarbete och handledning av studenter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6031
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Alexander Johansson, 076- 940 29 73
  • Vårdenhetschef, Ing-Marie Reuterberg, 070- 082 34 37
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Banafsheh Neissani, 031- 343 0103
Publicerat 2020-12-03
Sista ansökningsdag 2020-12-17

Tillbaka till lediga jobb