Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Psykosvård Nordost

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Psykosvård Nordost (PNO) är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som vänder sig till patienter med psykossjukdomar. Mottagningens upptagningsområde är stadsdelarna Östra Göteborg och Angered. Vi erbjuder vård till personer med varierande funktionsnivå. Vi arbetar i tvärprofessionellt team enligt behandlingsmodellen R-ACT, där Case Managers spelar en central roll ihop med patientens familj och nätverk.

Vi är nu i behov av fler skötare och behöver förstärkning av dig!

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion med bredvidgång utifrån dina behov och även kontinuerlig uppföljning efter introduktionsperioden. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i sin roll och kommer göra vad som krävs för att du ska hitta din plats i teamet. Du får också ett bra kollegialt stöd, av erfarna skötare som tjänstgör varje dag. Teamet har även regelbunden handledning.

Om tjänsten

Att du som medarbetare får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och kompetens är självklart och viktigt för verksamheten. Just nu står Sahlgrenska Universitetssjukhuset inför en spännande framtid: Digitaliseringslyftet samlar hela sjukhusets digitalisering, för att öka kraft och fokus i införandet och användandet av digitala verktyg och arbetssätt. Som stöd i detta ingår projektet DigITSU, som är delfinansierat via EU, och ska vara ett stöd ute på enheterna. Syftet är att förbereda och skapa delaktighet i övergången till nya digitala arbetssätt och det nya journalsystemet Millennium, som upphandlas i Västra Götalandsregionen inom ramen för Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM).

En del av tjänsten innebär att du kommer inneha rollen som mottagningens digitaliseringscoach utifrån projektet DigITSU, med syfte att lotsa personal i användandet av digitala arbetssätt. Detta arbete kommer ske i nära samarbete med enhetschefen. Utöver denna roll kommer du även inneha rollen som Case Manager, vilket innebär att du arbetar med samordning av utrednings och behandlingsinsatser för ett antal patienter enligt modellen R-ACT. Du kommer då vara spindeln i nätet och du planerar vården i samråd med patienten. Hembesök är en naturlig del i arbetet.  

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad skötare och har ett stort intresse för IT-verktyg. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet från arbete inom psykiatrisk vård och att du har vana vid att arbeta i olika IT-verktyg. Då stor del av arbetet sker utanför mottagningen ser vi gärna att du har körkort.

Vi söker dig som arbetar såväl självständigt, som i team och har lätt att kommunicera och skapa relationer. Du har ett genuint intresse av patientarbete och utveckling av verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5981
Kontakt
  • Enhetschef, Daniel Johansson, 072- 204 73 37
Facklig företrädare
  • Kommunal, Susann Hempel, 073- 660 15 91
Publicerat 2020-12-02
Sista ansökningsdag 2020-12-16

Tillbaka till lediga jobb