Naturbruksförvaltningen, Biologiska Yrkeshögskolan

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning
Naturbruksförvaltningen söker en yrkeslärare inom lantbruk till Biologiska yrkeshögskolan (BYS) samt till vuxenutbildning på gymnasial nivå.
BYS är en yrkeshögskola vilket innebär att utbildningarna ges på en tydlig eftergymnasial nivå.
För att trivas i rollen som lärare för vuxna måste du vara lösningsfokuserad och självgående samt ha ett stort engagemang för utbildningen. Du tycker om att möta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt. Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp. Du trivs i en ansvarstagande roll och drivs av att arbeta med utvecklingsprojekt.
Som lärare hos oss präglas du av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. 

Arbetsuppgifter

  • Planering och övergripande ansvar för kurser
  • Egen undervisning och handledning
  • Kontakt med och stöd till studerande och elever
  • Kontakt med LIA/APL-värdar och utveckling av LIA/APL
  • Administration och systematiskt kvalitetsarbete
  • Tillsammans med kollegor utvecklar du en efterfrågad utbildning inom lantbruksnäringen

Det finns möjlighet att delta i internationella projekt och utbyten. Det finns även möjlighet att delta i olika projekt inom kompetenscentrum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor yrkesmässig erfarenhet av lantbruk. Meriterande med erfarenhet av undervisning och pedagogisk utbildning. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digitalisering. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär. Du tycker om att möta människor och har en stor vilja till utveckling och samarbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vår rekrytering.

Villkor
Tillsvidareanställning med 100 % sysselsättningsgrad. Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. För att få en anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett via polisens hemsida. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 21 december. 

Vi ser framemot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5979
Kontakt
  • Malin Ljungné, Rektor, +46700823512
Publicerat 2020-12-02
Sista ansökningsdag 2020-12-21

Tillbaka till lediga jobb