Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Skaraborgs Sjukhus Lidköping ligger med gångavstånd till centrum. Flera verksamheter har behov av vikarier till sommaren bl.a. akutmottagningen, röntgen, ortopedavdelningen, kirurgavdelningen och medicinavdelningarna. Ange i din ansökan om du har specifika önskemål om område/arbetsplats. Ta gärna del av våra sommarjobbsfilmer där våra medarbetare berättar om sina arbetsplatser: https://www.vgregion.se/s/skaraborgs-sjukhus/jobba-hos-oss/sommarjobb/

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell ska du kunna visa att du uppfyller något av följande:

  • Undersköterska. Inriktning akutsjukvård är meriterande.
  • Sjuksköterskestudent som genomfört tre terminer och sjukhuspraktik.
  • Läkarstudent som läst minst sex terminer på läkarprogrammet.

Ett krav är att bifoga intyg och betygsdokument som visar att du är behörig.

Vi värdesätter att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verkar tillsammans med dina arbetskollegor för att skapa hög patientsäkerhet. Som undersköterska kommer du att vårda olika patientgrupper beroende på enhet. I ditt arbete kommer du arbeta nära patienten, vilket ställer krav på förståelse och intresse för människor. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med både kollegor, patienter och närstående. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Rekrytering pågår löpande och därav ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. Introduktionen kan komma att påbörjas redan under våren. Vår verksamhet pågår dygnet runt, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg. Vid arbete inom barnmedicin och psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 60
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5952
Kontakt
  • HR specialist Klara Fredrikson, 072-214 04 92
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-47 83 00
Publicerat 2020-12-07
Sista ansökningsdag 2021-05-31

Tillbaka till lediga jobb