Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 2 Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats

Operation 2 består av sex operationssalar, en postoperativ enhet samt en preoperativ enhet där patienten tas emot och förbereds inför sin operation. Här bedrivs elektiv gynekologisk och obstetrisk kirurgi. De obstetriska ingreppen domineras av kejsarsnitt.

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare på Operation 2 arbetar du tillsammans med vårdenhetschefer, andra sektionsledare, KPO-ansvarig och instruktör för att utveckla och driva verksamheten framåt. I uppdraget ingår att samordna operationsprogrammet kort- och långsiktigt, utbilda och informera kollegor om nya rutiner samt att arbetsleda det dagliga arbetet. Du ska också ansvara för medicinsk teknik på operationssidan.

Vem är du?

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom operationssjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskapsroller inom vården.

Du är tydlig och kommunikativ, har förmåga att sortera och sålla information på ett effektivt sätt och du är prestigelös och trygg i din ledarskapsroll. Du har förmåga att tänka nytt, att inspirera och utveckla medarbetarna och du arbetar aktivt för att driva utveckling tillsammans med dina kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5930
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Andersson, 072- 204 55 69
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Maria Lundin, 031- 343 41 94
Publicerat 2020-12-01
Sista ansökningsdag 2020-12-15

Tillbaka till lediga jobb