Närhälsan, Södra Torget vårdcentral, Borås

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Södra Torget vårdcentral arbetar cirka 35 personer med ett upptagningsområde som omfattar cirka 11.000 listade invånare. Vi flyttar nu till ny fräscha lokaler i samma hus.

Vi lägger stor vikt vid en positiv stämning på arbetsplatsen där vi värnar om varandras arbetsmiljö. Alla har ett gemensamt ansvar för helheten och vi värdesätter varandra och våra kompetenser. Du får en engagerande och lyssnande chef med ett stöttande och motiverande ledarskap - för att ständigt utveckla medarbetaren och förbättra verksamhetens resultat.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Södra Torget Vårdcentral: http://www.narhalsan.se/sodratorgetvardcentral

Om arbetet

Arbetet på barnavårdscentralen är självständigt och omväxlande. Dina arbetsuppgifter kommer att vara barnhälsovårdsuppgifter som mottagningsarbete, rådgivning, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper. Du kommer också handleda studenter. Till viss del ingår även telefonrådgivning på vårdcentralen i arbetsuppgifterna.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från tidigare arbete på BVC är meriterande.

Du samarbetar väl med andra, men känner dig också trygg i ett självständigt arbete där du tar egna initiativ. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5900
Kontakt
  • Spiros Lappas, Vårdcentralchef, tel. 070-081 69 92
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, tel. 073 - 84 23 773
Publicerat 2020-11-30
Sista ansökningsdag 2020-12-21

Tillbaka till lediga jobb