Närhälsan Vårdcentraler och EBBA-teamet

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Denna tjänst kombineras med arbete på vårdcentraler i Södra Älvsborg, Närhälsan. I uppdraget ingår att rotera mellan vårdcentraler där behov finns för psykolog samt att arbeta vid vår digitala enhet som tar emot patienter från våra 18 vårdcentraler i området och ger internet-KBT. Grundanställningen är vid Dalsjöfors vårdcentral.

Om oss

Närhälsan Dalsjöfors vårdcentral är en väl fungerande mottagning med cirka 9 550 listade invånare. Hos oss arbetar cirka 28 anställda i en välutvecklad teamanda och med ett starkt engagemang för verksamhetens kvalitet och utveckling. Här arbetar du tillsammans med kompetenta medarbetare i olika professioner i team runt patienten. Närhälsan Dalsjöfors har välutvecklade specialistmottagningar såsom diabetes, astma/KOL, psykisk hälsa och BVC.

Tillsammans med oss på EBBA-teamet kommer du att få arbeta med internet-KBT. Här arbetar cirka fem medarbetare, psykologer och psykoterapeuter i ett sammansvetsat team. Om du vill vara med och bidra till att öka tillgänglig och kvalitetssäkrad psykologisk behandling så har du kommit rätt. Vi har flera personer som är forskningsaktiva och om du har intresse för forskning samt utveckling finns stora möjligheter att delta i andras projekt eller starta upp egna på sikt. Vi har bland annat forskning som rör utveckling av ett nytt internet-KBT program vid migrän samt ett program som syftar till att öka patientdelaktighet. När du arbetar med internet-KBT kan du komma att sitta vid valfri plats som vi gemensamt kommer överens om utifrån dina önskemål. Du möter patienter online i video och via standardiserade åtta-veckors program.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter kommer att vara psykologisk bedömning/utredning och psykoterapeutiskt behandlingsarbete, i första hand korttidsterapier inom områdena ångest, depression, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem, samt internet-KBT. Du arbetar i nära samverkan med distriktsläkare och övrig primärvårdspersonal. Vi samarbetar också med den specialiserade psykiatrin. Vi dokumenterar i AsynjaVisph.

Om dig

Du är legitimerad psykolog och bör ha bred erfarenhet, helst inom primärvård eller vuxenpsykiatrisk verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och unga, eller digitala behandlingsmetoder. Du är intresserad och engagerad i psykoterapeutiskt arbete och trivs med samarbete över yrkesgränser. Du känner dig trygg med ett självständigt arbete där du tar initiativ.

Övrigt

Fördelning av din tid mellan de två uppdragen som psykolog vid Närhälsans vårdcentraler och psykolog på central digital enhet som ger internet-KBT kan diskuteras.

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södra Älvsborg/Dalsjöfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5890
Kontakt
  • Paula Olofsson Lindberg, Vårdcentralchef , Tel. 070-082 59 26
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, Tel. 070-508 67 81
Publicerat 2020-11-27
Sista ansökningsdag 2020-12-11

Tillbaka till lediga jobb