Hisingen Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

Om oss

BUM är en öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistvård för barn och ungdomar upp till 18 års ålder, som inte kräver inläggning på sjukhus. Vi tar hand om de barn och ungdomar som söker till mottagningen med lindrig till måttlig psykisk ohälsa, vi gör utredning, behandling och uppföljning av barn med kroniska åkommor som bland annat allergi, astma, tarm- och krampsjukdom, urinvägsinfektioner och tillväxtproblematik. Vi behandlar även barn med vissa utvecklingsavvikelser och psykosomatiska problem.

Barn och ungdomsmedicin Hisingen ingår i ett område med mottagningar på Hisingen, Västra Frölunda, Kungshöjd, Kungälv, Lerum, Alingsås, Skene, Viskan Ale, Tjörn, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Ulricehamn och Öckerö.

Mottagningen på Hisingen erbjuder vi ASIT (specifik immunoterapibehandling) och vi har ett etablerat samarbetar med Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus, vårdcentraler, BVC och skolhälsovård. Vi finns i nybyggda funktionella lokaler, med fantastisk utsikt över hela Göteborg, och servar ca 36 500 barn och ungdomar från hela Hisingen. Här arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, dietist samt medicinska sekreterare. Vi har ett gott samarbetsklimat, nöjda patienter och ett omväxlande arbete.

Läs om våra förmåner på https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner

Om arbetet

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete på vår mottagning. Som barnsjuksköterska arbetar du både individuellt och i team. Vanliga arbetsuppgifter är exempelvis att ha egna sköterskemottagningar både när det gäller astma, enures, fetma med mera. Arbetet innefattar också telefonrådgivning, provtagning och födoämnesprovokationer.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning barn och ungdom. Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet från primärvård samt har erfarenhet av egen mottagning.

Som person är du flexibel och trygg i såväl din yrkesroll som person och bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen. Vi söker dig har lätt för att samarbeta samtidigt som du gillar att arbeta självständigt samt har lätt för att samverka med andra verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 mars 2021
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5871
Kontakt
  • Ann-Charlotte Harrysson, Enhetschef, 0730 - 68 94 00
Facklig företrädare
  • Susanne Sloberg, Vårdförbundet, susanne.sloberg@vgregion.se
Publicerat 2020-11-30
Sista ansökningsdag 2020-12-14

Tillbaka till lediga jobb