Närhälsan, Norrmalm vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Norrmalm vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler centralt belägen i Skövde på Käpplunda Gärde. Vi är en välbemannad enhet som brinner för utveckling och utbildning. Vi växer stadigt och behöver nu utöka vår bemanning med ytterligare en psykolog till vårt Psykisk hälsa team, som består av psykologer, psykiatrisköterska och kurator. Då vi är en utbildningsinriktad enhet handleder vi PTP.

Om arbetet

Arbetet som psykolog på vårdcentral spänner över ett brett arbetsfält där åtagandet inbegriper barn, ungdomar och vuxna med varierande problematik. Vårt mål är tidig intervention och hög tillgänglighet tonvikten är därför kortare kontakter för bedömning, rådgivning och terapeutiska samtal individuellt samt i grupp. Vi arbetar även med IKBT. Du kommer att arbeta som en del i vårt sociala team där du experten inom psykologi.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Vi vill att du ska stå för våra kärnvärden Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och gärna lösningsfokuserad. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt men också i olika team, då vi ser att denna patientgrupp ofta har behov av samverkan mellan oss, både internt och med externa aktörer.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5795
Kontakt
  • Agneta Bergdahl, Enhetschef, tel. 073-070 53 17
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, tel. 070-508 67 81
Publicerat 2020-11-27
Sista ansökningsdag 2020-12-11

Tillbaka till lediga jobb