Sjukhusen i väster, Operationsavdelningen, Frölunda Specialistsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus ersätter Frölunda specialistsjukhus vid årsskiftet 2023/2024. Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. För att möjliggöra vård med hög kvalitet, med patienten i fokus, kommer Högsbo närsjukhus att vara ett så kallat smart sjukhus, där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd. På sjukhuset finns specialistcentrum och dagkirurgiska centrum samt operation, mottagning och resurser för bild- och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård på vardagar inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/uppvakningsenhet. Vi har en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Inom några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Nu söker vi ytterligare två anestesisköterskor till vår operationsavdelning på Frölunda Specialistsjukhus. Vi har tre operationssalar där vi opererar patienter från fyra specialiteter; ortopedi, kirurgi, gynekologi, öron. Vi bedriver planerad kirurgi där merparten är dagkirurgi. Vår verksamhet bedrivs dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete som anestesisjuksköterska på vår operationsavdelning. Hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika specialiteter och med såväl barn som vuxna patienter. Vi har ett nära samarbete med våra mottagningar och arbetet som anestesisköterska kan också innebära placeringar där. Vi arbetar huvudsakligen i två team per sal, vilket möjliggör både kollegialt lärande samt ett högt salsnyttjande med snabba byten.

Kvalifikationer
Legitimerad anestesisjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från våra specialiteter. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och teamkänsla, förmåga att arbeta självständigt samt intresse för att arbeta med ständiga förbättringar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5741
Kontakt
  • Anne-Marie Bernesjö, Vårdenhetschef, 0728-53 61 23
  • Joakim Tomasson, Sektionsledare, 0727-35 46 00
Facklig företrädare
  • Elisabeth Hansson, Vårdförbundet, 0727-35 46 00
Publicerat 2020-11-20
Sista ansökningsdag 2020-12-18

Tillbaka till lediga jobb