NU-sjukvården, BUP, Neuropsykiatrisk mottagning, Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du vara med och forma morgondagens BUP?

Just nu är BUP-kliniken inne i ett stort utvecklings- och organisationsarbete för att utveckla verksamheten i relation till patienter och vårdgrannar. Som medarbetare har du möjlighet att vara med och påverka hur framtidens BUP ska se ut. Det handlar om tillgänglighet, aktuella riktlinjer och vårdprogram och om hur vi ska organisera BUP-kliniken för att möta förväntningarna så som de ser ut idag. Vi behöver utmana våra invanda mönster och upptäcka nya möjligheter samtidigt som vi värnar om den erfarenhet som finns och om det som vi vet fungerar.

NP-mottagningen BUP, Uddevalla
Barn och ungdomspsykiatrin i Västra götalandsregionen har ett utökat uppdrag när det gäller barn och ungdomar 6-18 år med utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser. Vårt uppdrag innebär att vi har ansvar för behandling av Autism eller komplexa utvecklingsrelaterade tillstånd utan intellektuell funktionsnedsättning.

Teamet består av sjuksköterska, läkare, psykolog, specialpedagog, kurator, logoped, arbetsterapeut och dietist.

BUP-kliniken, NU-sjukvården söker medarbetare som är intresserade av utredning och behandling inom det neuropsykiatriska området. Arbetet bedrivs i tvärprofessionella team med stora möjligheter att utforma verksamheten.

Det finns goda möjligheter till specialistutbildning efter två års tjänstgöring som legitimerad psykolog.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga teammedlemmar utreda och bedöma barns aktuella utvecklingsnivå och generella kognitiva förmåga och utifrån det erbjuda behandling, delta i samverkan och konsultation kring det enskilda barnet. I vårt uppdrag ingår också stöd till barn och ungdomar, föräldrar och syskon såväl enskilt som i grupp.

Tyngdpunkten i arbetet ligger på behandlingsarbete. Visst utredningsarbete förekommer. Har du erfarenhet av arbete med denna målgrupp och vill vara med och utveckla arbetet utifrån vårt uppdrag ser vi fram emot din ansökan!

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, genuint intresse för målgruppen och att man är utvecklingsbenägen.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5588
Kontakt
  • Susanne Sorge, Enhetschef, 010-435 17 91
Facklig företrädare
  • Ann-Charlotte Wulcan, Sveriges Psykologförbund, vxl 010- 435 00 00
Publicerat 2021-01-19
Sista ansökningsdag 2021-02-09

Tillbaka till lediga jobb