Folktandvården, Maria Albert Trollhättan

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar eventuellt även med förbyggande munhälsa bland elever på grundskolor/uppsökande tandvård på äldreboenden. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Kliniken är sex år gammal och ligger i centrala Trollhättan, nära resecentrum och granne med Högskolan Väst. Folktandvården Maria Albert har 9 behandlingsrum. Här arbetar förutom klinikchef och klinikkoordinator 8 tandläkare, 4 tandhygienister, 12 tandsköterskor och en receptionist. Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-17.00 fredag.

Folktandvården Maria Albert är en av Folktandvårdens VFU-kliniker och tar emot studenter från tandläkar- tandhygienist- och tandsköterskeutbildningarna. Maria Albert är även en jourklinik som har jouren i Trollhättan på vardagar. Detta innebär att vi har ett stort och varierat patientklientel.

Om dig
Vi söker Dig som är utåtriktad och vill ingå som en del i vårt team. Vi är en personalgrupp i varierande åldrar och ett gäng som har en mycket god sammanhållning. Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.

Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi ser gärna att du har intresse för handledning av studenter. 

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är Du en stjärna på att ta hand om dina patienter, älskar ditt jobb och brinner för att alltid leverera det lilla extra så tveka inte att höra av Dig till oss.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5513
Kontakt
  • Klinikchef: Katarina Rolander, 070-7684843
Facklig företrädare
  • Vision: Ylva Lomgård, 070-2214137
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-5985740
Publicerat 2020-11-19
Sista ansökningsdag 2020-12-02

Tillbaka till lediga jobb