Folktandvården, Mölnlycke

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar i ett mindre team bestående av 1 tandläkare och 1 tandsköterska på kliniken. Detta för att tillsammans skapa den bästa möjliga vården och planering för våra patienter.

Vi försöker att utveckla vårt arbetssätt så att alla yrkeskategorier får arbeta på toppen av sin kompetens. Vi har kommit olika långt i sk delegerat arbetssätt.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Hos oss träffar du patienter med olika åldrar, både vuxna och barn med olika vårdbehov. Vi har 10 behandlingsrum där 6 tandläkare, 4 hygienister och 11 tandsköterskor arbetar tillsammans. Kliniken arbetar efter 7-19 modellen. Vår klinik ligger i centrala Mölnlycke 1 mil öster om Göteborg med goda kommunikationer och gratis parkering.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5509
Kontakt
  • Klinikchef: Annika Nord, 010-441 95 71
Facklig företrädare
  • Vision: Annelie Sandell, 070-204 71 72
  • SRAT: Dardana Gashinus, 010-441 98 30
Publicerat 2020-11-19
Sista ansökningsdag 2020-12-02

Tillbaka till lediga jobb