Södra Älvsborgs sjukhus, BUP mottagning Elinsdal

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss på BUP
Barn- och ungdomspsykiatrisk kliniken (BUP) består av tre öppenvårdsmottagningar i Alingsås (Mitten-Älvsborg), Borås och Skene. Akutmottagning, neuropsykiatrisk mottagning, mellanvård samt heldygnsvård är placerade i Borås.
Till kliniken hör också en åldersövergripande mottagning, ätstörningsmottagningen.
Kliniken har en grundsyn när det gäller patienter och deras familjer som bygger på ett såväl medicinskt som kognitivt, utvecklingspsykologiskt, psykodynamiskt och systemteoretiskt synsätt och innefattar nationella och kliniska riktlinjer. Vi arbetar utåtriktat med samarbetspartners som skola, socialtjänst, habilitering, barnmedicin, ungdomsmottagning och vuxenpsykiatrin.

På Elinsdalsmottagningen arbetar psykologer, socionomer, läkare, sjuksköterskor och sekreterare. Mottagningen är uppdelad i team dvs team allmänpsykiatri, team ADHD, team DBT och team PTSD.

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu en psykolog, dina arbetsuppgifter på mottagningen kommer att vara bedömningssamtal, akuta eller planerade och utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i trivsam miljö och engagerade arbetskamrater. Klinikens medarbetare har en hög kompetens som både ska bevaras och vidareutvecklas, varför det finns en generös inställning till vidareutbildning/utveckling för alla våra medarbetare. Vi erbjuder även
handledning till alla medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande om du har erfarenhet av barn och ungdomspsykiatri både utifrån utrednings- och behandlingsarbete. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderar vi högt. 

Mångfald och jämställdhet är två viktiga aspekter i urvalsprocessen. Då vi inom psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt har vi en rutin i samband med anställning som innebär att vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla personer som erbjuds anställning hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-03-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5492
Kontakt
  • Clary Hansson, vårdenhetschef , 033-616 49 18
  • Ulrika Bramstång Bengtsson, vårdenhetschef , 0730-21 66 37
Facklig företrädare
  • Marie Olausson, Sveriges Psykologförbund, 033-616 49 24
Publicerat 2020-11-10
Sista ansökningsdag 2020-12-06

Tillbaka till lediga jobb