Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Omsorgspsykiatriska mottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Varmt välkommen till oss inom Omsorgspsykiatriska mottagningen som nu söker en psykolog!

Omsorgspsykiatriska mottagningen är en specialistenhet som vänder sig till personer över 18 år med intellektuell funktionsnedsättning och svår psykiatrisk problematik. Mottagningen erbjuder insatser i form av konsultation kring omvårdnad och medicinering, kartläggning av utvecklingsnivå, samtalskontakter och handledning till nätverk. Vårt uppdrag är att säkerställa en säker och kvalificerad vård utifrån patientens behov. Inom verksamheten arbetar vi tvärprofessionellt i team runt patienten och bedriver specialiserat utrednings-, behandlings-, och rehabiliteringsarbete med hänsyn till medicinska, omvårdsmässiga, psykologiska och psykosociala faktorer. Viktigt för arbetet är ett nära samarbete med primärvård, närstående, kommunen och andra berörda. Mottagningen är öppen vardagar och placerad på Wallinsgatan i Mölndal.

Inom kliniken finns också uppdraget Minnesrelaterad sjukdom och Äldrepsykiatri. Det bedrivs också omfattande forskning inom kliniken.

Vill du vara med och göra stor skillnad för patienter inom omsorgspsykiatrin? Om ja, ta då denna chans att söka tjänsten som psykolog hos oss! Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss får du ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete. Det finns goda möjligheter till fortbildning, handledning och utveckling. Vi tillämpar flexibel arbetstid och erbjuder friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning

Psykologens roll är betydelsefull och arbetsuppgifterna består av utredning/bedömning av funktionsnivå och/eller eventuell neuropsykiatrisk symtomatologi. Kontakter med nätverket omkring patienten är viktiga delar i utrednings- och implementeringsarbetet. Utbildning och handledning av personal och utvecklings- och förbättringsarbete är ytterligare delar av psykologens arbetsområde. Arbetsuppgifterna består även av kortare behandlingsinsatser, konsultationer och hembesök. Arbetet planeras tillsammans med patienten och närstående, utifrån individuella behov och med övriga teammedlemmar. I teamet ingår läkare, sjuksköterska, skötare, arbetsterapeut, kuratorer och psykologer.

Arbetet är utmanande, omväxlande och mycket stimulerande. Förbättringsarbeten pågår löpande på enheten och vi önskar att du med ditt engagemang och entusiasm bidrar och utvecklas med oss. Vi erbjuder en grundlig introduktion till arbetet och handledning av erfaren kollega.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen och psykiatri. Kunskap i neuropsykologisk utredning avseende både barn och vuxna är också meriterande.

Du har ett intresse och fallenhet för att arbeta med vår målgrupp. Trivs med att arbeta självständigt, men har också god samarbetsförmåga. Du kommer att ingå i ett härligt team med kollegor som brinner för att arbeta med patientgruppen. Arbetet kan vara komplicerat och komplext, därför söker vi dig som trivs med utmaningar, som är flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom goda värderingar, gott bemötande och lyhördhet. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och intresserad av att utveckla samt förbättra vården.

Vi kontrollerar sökande mot polisens misstanke och belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5387
Kontakt
  • Enhetschef, Diana Hellmér, 070 - 289 38 65
  • Psykolog, Inga Eldblom, 031 - 343 87 46
Facklig företrädare
  • Sveriges psykologförbund, Eva Björklund, 031 - 343 38 59
Publicerat 2020-11-06
Sista ansökningsdag 2020-12-04

Tillbaka till lediga jobb