Närhälsan Trollhättan rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till vår härliga arbetsgrupp som består av fem arbetsterapeuter, elva fysioterapeuter/ sjukgymnaster, två medicinska sekreterare och en värdinna. Vår mottagning ligger centralt i Trollhättan med busstorget/Drottningtorget precis bredvid och på gångavstånd från Trollhättans resecentrum.

Vi är ackrediterade enligt vårdval Rehab Västra Götaland och har ett nära samarbete med vårdcentralerna i Trollhättan. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Att alla ska få möjlighet att utvecklas i sin profession är viktigt för oss. Vi erbjuder mentorskap av kollegor med lång erfarenhet.

Om arbetet

Vi arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav- och kvalitetsbok. Arbetet är självständigt och du är oftast förstabedömare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla personer med funktionsnedsättningar och aktivitetsbegränsningar i alla åldrar och med varierande diagnoser och besvär. Åtgärderna sker individuellt och/eller i grupp och ibland tillsammans med fysioterapeut/ sjukgymnast. Huvudsakliga arbetsområden är handskador, neurologisk rehabilitering, kognitiva utredningar, aktivitets- och funktionsbedömningar, vardagsrevidering samt rehabilitering vid smärt- och stressrelaterade besvär. Hjälpmedelsförskrivning och bedömning inför bostadsanpassning ingår i arbetsuppgifterna och hembesök görs utifrån patientens behov.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, som är intresserad av ett roligt och omväxlande arbete. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Du är intresserad och tar egna initiativ till förbättring och utveckling. Du har även ett gott bemötande, är pålitlig och omtänksam.

Har du tidigare erfarenhet av öppenvårdsarbete så är det värdefullt, men inget krav.

Du har B-körkort.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under ett år fr.o.m februari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5379
Kontakt
  • Pia Andersson, Enhetschef, 010-4416954
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 070-082 45 30
Publicerat 2020-11-11
Sista ansökningsdag 2020-11-25

Tillbaka till lediga jobb