Närhälsan Falköping Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vår arbetsgrupp består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt administrativ personal. I vårt multimodala smärtteam finns dessutom smärtläkare, psykolog och sjuksköterska. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Som ny på arbetsplatsen får du introduktion samt en mentor. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling.

Falköping är en kommun som ligger naturskönt på kanten av Mösseberg med goda möjligheter till en aktiv fritid. Det finns goda pendelmöjligheter med både tåg och buss. Läs gärna mer om Falköping på hemsidan www.falkoping.se

Om arbetet

Som arbetsterapeut inom Närhälsan arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Vi arbetar med mottagningsbesök, hembesök och digitala besök. Behandling sker individuellt men även i grupp samt att vi bedriver olika patientskolor. Du arbetar självständigt eller i team med arbetsuppgifter som bedömning, behandling och träning. Vanliga arbetsområden på enheten är t.ex. hjälpmedel, bostadsanpassning, livsstilsrelaterade besvär, handrehabilitering, stressrelaterade besvär. Vi har ett bra samarbete med vårdcentralerna på orten samt arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta i team samt har förmåga att arbeta självständigt. Du tar initiativ, är flexibel, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras. Yrkeslegitimation av Socialstyrelsen krävs samt tillräckliga kunskaper i svenska språket.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat med omfattning 100 % med tillträde i april 2021. Vikariatet varar till minst 31 augusti 2022 eventuellt med möjlighet till förlängning.

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde April 2021 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5377
Kontakt
  • Signe Wisborg, Enhetschef, tel. 0515-870 88, 070-573 68 52
  • Eva Ahlberg, Verksamhetschef/Områdeschef, tel. 073-444 33 88
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, tel. 032-222 62 85
Publicerat 2020-11-05
Sista ansökningsdag 2020-11-29

Tillbaka till lediga jobb