Närhälsan Hjo Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Arbetsgruppen på Närhälsan Hjo Rehabmottagning består av tre arbetsterapeuter och fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling, internutbildning och ständiga förbättringar för att kunna ge patienterna bästa möjliga rehabilitering. Vi är mycket måna om varandra i gruppen, att vi trivs på arbetet och har en bra sammanhållning.

Hjo ligger i ett vackert landskap vid Vätterns västra strand, I Sverige finns endast ett fåtal trästäder kvar och Hjo är en av dom med många vackra sekelskifteshus. Det finns goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Närmsta större stad till kommunen är Skövde. Det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på www.hjo.se

Om arbetet

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%, med start 11 januari 2021 eller enligt överenskommelse. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Du kommer jobba självständigt med patientarbete inom olika områden, vanliga arbetsområden är hjälpmedel, kognitiva utredningar, handskador och stresshantering som faller inom primärvårdens ansvarsområde. Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök görs utifrån patientens behov. Vi har även ett nära samarbete med vårdcentralen samt arbetar utifrån och är ackrediterade enligt Vårdval Rehabs kokbok i Västra Götaland.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga, initiativtagande och flexibilitet. Det är även av vikt att du kan hantera olika arbetstempon, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras. Goda kunskaper i det svenska språket.

Övrigt

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervju kan ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 11 januari 2021 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hjo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5327
Kontakt
  • Emma Davidsson, Enhetschef, 070-020 60 45
  • Eva Ahlberg, Verksamhetschef/Områdeschef, 073-444 33 88
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700 20 79 97
Publicerat 2020-11-04
Sista ansökningsdag 2020-11-30

Tillbaka till lediga jobb