Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Medicinmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi? 

Öppenvården inom kliniken består av flera olika team inom flera specialiteter. På mottagningarna följs dels patienter som remitterats till specialistläkare, dels patienter som tidigare vårdats på verksamhetens slutenvårdavdelningar. På mottagningarna arbetar läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, kuratorer, fotterapeut och dietister prestigelöst tillsammans med patienten i fokus.

Detta erbjuder vi dig! 

Kompetensutveckling är en naturlig del av vår verksamhetsutveckling och står alltid på agendan. Du får arbeta i en verksamhet med både bredd och spets och vi sätter stort värde på personlig utveckling. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas och utveckla.

Arbetsbeskrivning 

Vi söker dig som vill vara en del i att forma vår framtida öppenvård inom kardiologi! Arbetsuppgifterna kommer att vara mångfacetterade eftersom utvecklingen av teknik och patientens behov kräver nya arbetssätt. Vi arbetar till exempel för införande av hemmonitorering av hjärtsvikt och en kraftig ökning av digital rådgivning. Som sjuksköterska har du självständig mottagning inom kardiologi och/eller pacemakerverksamhet beroende på din bakgrund. Vi söker särskilt dig som har en optimistisk inställning till vårdens utmaningar och är van att strukturera och ta eget ansvar. Möjligheterna till egna ansvarsområden är stora.

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet inom kardiologi. Erfarenhet av rådgivning är meriterande, likaså vidareutbildning inom medicin eller kardiologi.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett flexibelt och positivt synsätt är en förutsättning för tjänsten, tillsammans med en väl utvecklad förmåga att samarbeta.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Östra sjukhuset
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5257
Kontakt
  • Enhetschef, Markus Jonebrant, 031 - 343 50 05
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070 - 082 47 61
Publicerat 2020-11-03
Sista ansökningsdag 2020-11-17

Tillbaka till lediga jobb