Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Förvaltningspersonal

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Välkommen till vårdadministrationen M2!

Vi ger service med hög kvalitet åt ett brett verksamhetsområde med öppen- och slutenvård inom flera specialiteter så som sömnmedicin, diabetes, hematologi, kardiologi, geriatrik, gastroenterologi och äldrepsykiatri. Våra mottagningar och avdelningar finns på SkaS alla fyra orter. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till sömnmottagningen i Skövde.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har ett gott och nära samarbete med läkare och vårdpersonal. I den vårdadministrativa enheten ligger fokus på utveckling, medarbetarskap och framtid. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där du känner meningsfullhet och uppskattning. Som medicinsk sekreterare på M2 har du stora möjligheter att påverka utvecklingen av vår enhet och framtida arbetssätt. Hur vill du arbeta som medicinsk sekreterare på M2? Dina tankar och idéer är viktiga för oss!

Inriktningen är sömnmottagningen som är placerad i Skövde, men möjligheten finns att arbeta från Lidköping några dagar i veckan. Du kommer ha ett omväxlande arbete som innefattar dokumentation, diagnosklassificering, remisshantering och telefonservice. Du har ansvar för tidbokning och kallelse av patienter till mottagningen.

Vi söker dig

Vi söker dig som har KY- eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med olika IT-verktyg och har erfarenhet av Melior och Elvis. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du är professionell och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4679
Kontakt
  • Albert Mustafa, Enhetschef , 0767-888346
Facklig företrädare
  • Vision , 0500-431944
Publicerat 2020-10-05
Sista ansökningsdag 2020-10-29

Tillbaka till lediga jobb