Naturbruksförvaltningen, Axevalla Hästcentrum

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning
Lärarassistenten hjälper till att skapa en trygg miljö i skolan och blir en del av det pedagogiska sammanhanget. Din främsta uppgift är att avlasta lärarna så de kan ägna sig åt undervisning och planering. Som lärarassistent kommer du att arbeta dels som ett administrativt stöd för lärare och dels som stöd i klassrummet.

Arbetsuppgifter
Som lärarassistent kan arbetet exempelvis bestå av:

  • Vikariera för ordinarie lärare vid sjukdom och frånvaro
  • Förbereda material
  • Vara en extra vuxen i klassrummet
  • Kopiera och stödja läraren administrativt
  • Vara anteckningsstöd
  • Vakta prov

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, det är meriterande om du har vidareutbildning. Det är viktigt att du är strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Det är av stor vikt att du är lugn, respektfull och är bra på att bemöta kollegor och elever.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Visstidsanställning till och med 201221. Deltidstjänst med 50 % sysselsättningsgrad. Löpande rekrytering kommer att ske under ansökningstiden då behovet är akut så sök redan idag och senast 12 oktober. För att kunna få en anställning hos oss krävs ett utdrag ur belastningsregistret läs mer via polisens hemsida hur du ansöker om ett.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-12-21
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4603
Kontakt
  • Nicklas Dahlqvist, bitr Rektor , 070-0825634
Publicerat 2020-10-01
Sista ansökningsdag 2020-10-12

Tillbaka till lediga jobb