Folktandvården, Specialisttandvården Uddevalla

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götalandsregionen vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning. I samarbete med Institutionen för odontologi vid Sahlgrenska akademin satsar vi på framtidens tandvård genom att bedriva patientnära forskning.

På Specialisttandvården i Uddevalla finns samtliga specialiteter lokaliserade utom endodonti och käkkirurgi, som vi dock har ett mycket nära samarbete med. Sammanlagt är vi 45 medarbetare. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Klinikens öppettider är 0730-1630.

Arbetsuppgifter
Som tandhygienist på specialistkliniken för parodontologi träffar du framförallt patienter med ett stort parodontalt vårdbehov. Du kommer att arbeta på toppen av din kompetens, i ett team med ett mycket nära samarbete med klinikens parodontologer samt med övriga i teamet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat sjukdomsbehandling, undersökning, utvärdering och röntgen.

Om oss
Vi är två specialisttandläkare, 2 tandhygienister och två tandsköterskor.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist är ett krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som tandhygienist.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är engagerad, gillar att samarbeta samt är utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4346
Kontakt
  • Ove Bertilsson, 0705-575913
Facklig företrädare
  • Ylva Lomgård, Vision , 070-2214137
  • Lise-Lott Björk, SRAT, 076-888 94 45
Publicerat 2020-10-21
Sista ansökningsdag 2020-11-04

Tillbaka till lediga jobb