Närhälsan Frölunda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Då en av våra duktiga medarbetare ska på föräldraledighet söker vi en kollega till vår sjuksköterske-grupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 80-100 %.

Om oss

På Närhälsan Frölunda vårdcentral gör vi verklig skillnad för medborgaren! Vi är ett härligt gäng som arbetar här. Hos oss blir du en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Vårdcentralen är beläget i ett modernt köpcentrum på Frölunda torg i västra Göteborg. Våra cirka 11 600 listade medborgare speglar stadsdelens demografi med en palett av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Idag är vi cirka 45 anställda från olika professioner. Vi har barnavårdscentral som är en del av Göteborgs äldsta familjecentral samt att vi är knutna till PTC, Närhälsans center för kliniska prövningar av läkemedel. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Förutom mottagning med distriktsläkare och distriktsköterskor har vi diabetes-, astma/kol- och blodtrycksmottagning, äldremottagning samt psykosocialt team. Vi ansvarar för hemsjukvård, LSS/BSS och särskilda boenden i området och har en mobil hembesöksenhet.

Om arbetet

Du erbjuds ett varierande arbete där du möter och konsulterar patienter både i telefonen och på mottagningen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta mottagningsarbete, telefonrådgivning och egen mottagning. Du deltar i sköterskegruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är det meriterande.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du har lätt för att samarbeta samt har ett professionellt förhållningssätt och ser ett gott bemötande mot både patienter och kollegor som en självklarhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4313
Kontakt
  • Jessica Bergerheim, Vårdcentralchef, Tfn 0721 - 55 27 72
  • Jennie Zetréus, Distriktssköterska, Tfn 031 - 346 07 17
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-10-16

Tillbaka till lediga jobb