Folktandvården, Kortedala Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Vill du vara med och göra skillnad för invånarna i Östra Göteborg?
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar men då vi till stor del behandlar barn ser vi gärna att du har ett särskilt intresse för denna patientgrupp. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du kan även komma att arbeta med uppsökande tandvård på äldreboenden eller i någon av Folktandvårdens mobila kliniker.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vår klinik ligger på Kortedala torg med närhet till spårvagnshållplats, mataffär, apotek och lunchrestauranger. Vi har 8 behandlingsrum och här arbetar 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 8 tandsköterskor och 3 receptionister.

Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-17.00 fredag.

När du arbetar på Folktandvården Kortedala får du ett klinikbundet lönetillägg.

Vi är ett gott gäng som trivs ihop och skrattar mycket - välkommen till oss!

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi vill att du är utvecklingsinriktad och gärna tar initiativ till förbättringar.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Vi vill att du är en positiv, flexibel och utvecklingsinriktad lagspelare. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön och klinikbundet tillägg
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4003
Kontakt
  • Klinikchef: Kajsa Hallman, 010-441 98 28, 070-020 79 14
  • Klinikkoordinator: Gull-Britt Wendel, 072-7274710
Facklig företrädare
  • SRAT: Dardana Gashinus, 010-441 98 30
  • Vision: Annelie Sandell, 070-204 71 72
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Tillbaka till lediga jobb