Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Operation 3 Mölndal är en operationsavdelning som arbetar med specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag.

Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi opererar inom ortopedi med teman artro, fot, trauma, CARE och tumörortopedi samt verksamheterna öron-näsa-hals, kirurgi, käkkirurgi och tand med speciella funktionshinder.

Vi opererar både vuxna och barn (från 10 kg). Asa 1-3.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Operation 3 arbetar vi med ett stort patientflöde. Vi eftersträvar att få bra flöden genom att vara minst 1,5 team/sal. Det innebär att du får en god introduktion och alltid stöd av erfarna kollegor.

Vi jobbar Måndag till Fredag, ledig alla röda dagar samt vissa klämdagar. Under sommaren är enheten stängd i 3 veckor.

Du kommer att arbeta med uppgifter som brukar förekomma på en operationsavdelning och ingår i operationssjuksköterskerollen. 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga som anestesisjuksköterska. Vi arbetar i team på salen med snabba flöden och korta bytestider.

Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor i något av våra många utökade ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Anestesi. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under annonstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3832
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Madeleine Kurtén, 072- 186 13 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ida Hagström , 031- 343 34 10
Publicerat 2020-08-24
Sista ansökningsdag 2020-09-06

Tillbaka till lediga jobb