NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning Lysekil

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Lysekil
Vi arbetar med patienten i centrum och ger kvalificerad psykiatrisk vård. Mottagningarna står för omtanke, pålitlighet och nytänkande. Som sökande ser vi att detta är egenskaper/värderingar som du besitter och att du har förmåga att kunna omvandla dessa till verklighet tillsammans med kollegor, chefer och andra samarbetspartners.

Vi erbjuder och vill skapa förutsättningar för stimulerande, spännande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Till vår hjälp finns uppbyggda forum i NU-sjukvården för fortbildning, utveckling och yrkesträffar.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är, att så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis depression, bipolär sjukdom, personlighetsproblematik, ångesttillstånd, samsjuklighet det vill säga psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende samt utredning och behandling av ADHD.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av dokumentation i Melior, tidsbokning och registrering i ELVIS samt övrig journalhantering. I ditt arbete kommer du dessutom att arbeta med patient- och besöksstatistik, olika beställningar och diverse andra uppgifter. Arbetet sker i nära samverkan med övrig personal och sekreterare på andra psykiatriska öppenvårdsmottagningar


Kvalifikationer
Medicinsk sekreterare, vårddokumentationsutbildning. Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatrisk vård och har ett engagemang och brinnande intresse för människor. Vi söker helt enkelt personal med hjärtat på rätt ställe.

Arbetet kräver dessutom att du har en personlig mognad, att du tycker om att arbeta både självständigt och i team samt har förmåga att kunna fatta egna beslut. Vi ser även gärna att du är strukturerad, tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs.


Övrigt
Dagtjänstgöring.

Intervjuer kommer att göras fortlöpande under ansökningstiden så du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3076
Kontakt
  • Lisa Alexandersson, vårdenhetschef, tfn. 010-435 61 59
Facklig företrädare
  • Vision, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2020-06-17
Sista ansökningsdag 2020-07-01

Tillbaka till lediga jobb