Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Specialistmedicin, Medicinmottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Medicinmottagningen arbetar vi tillsammans för patienten med patienten

Hos oss på Medicinmottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i team och tillsammans ger vi den bästa vård till våra patienter. Vi är en specialistmottagning som utreder olika sjukdomstillstånd som patienten inte kan göra inom primärvården. Vårt mål är att komma fram till korrekta bedömningar för att sätta diagnoser inom endokrinologi och internmedicin.

Hos oss känner vi stolthet över vårt viktiga arbete. Patienten skall kunna känna trygghet med vår vård och specialistkompetens!

Om arbetet

Som sjuksköterska hos oss bedriver du din mottagning för patienter inom bestämda diagnoser. Du ser till att patienten har en tydlig behandlingsplan och är välinformerad om behandlingen och sin diagnos.

En viktig del i ditt arbete är rådgivning då du ger information och undervisning av behandlingseffekter samt administrering bland annat i ärendehanteringssystemet SÄLMA. Du har omvårdnadsansvaret för patienterna och del i det medicinska ansvaret vilket kräver en personlig mognad där du skiljer på det personliga och professionella.

Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag, inga röda dagar.

Om dig

Förutom sjuksköterskelegitimation så är det meriterande om du har ett par års erfarenhet som sjuksköterska med inriktning inom endokrinologi och/eller internmedicin, gärna inom öppenvården.

Att kunna arbeta självständigt är en förutsättning då du bedriver egen mottagning. Detta betyder att du har mod att agera efter din egen övertygelse. Vi tror att du har förmågan att göra kloka avvägningar och prioriteringar för att nå våra mål med god kvalitet.

Vid stressiga situationer eller oplanerade händelser är det viktigt att kunna vara lugn och stabil. Vi ser att du är strukturerad vilket innebär att du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt. I teamarbetet har du förmågan att kunna lyssna och relatera till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Att kunna skapa goda relationer är viktigt för oss! I rekryteringen kommer det läggas stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi är stolta över vår mottagning och vill att du som är sjuksköterska skall vara med och bidra till att vi ger en vård i toppklass!

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag. Välkommen att skicka in din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2999
Kontakt
  • Sektionsledare, Gunnel Dureman, 031- 342 10 00
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 070 - 020 79 21
Publicerat 2020-06-29
Sista ansökningsdag 2020-07-31

Tillbaka till lediga jobb