Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

 Närhälsan, Biskopsgården vårdcentral

Vårdcentralen i Biskopsgården ligger i stadsdelen Västra Hisingen och arbetar med förebyggande hälsovård och sjukvård för befolkningen.Vi är en stor enhet samlokaliserad med barnavårdscentral, barnmorskemottagning och rehabilitering.

På samma adress finns, barnmedicin, socialtjänst, apotek, och en öppen förskola.Vårdcentralen är välfungerande arbetsplats med kunnig och engagerad personal.Vår verksamhet skall präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer.

 Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska på vår vårdcentral arbetar du med många olika arbetsuppgifter och med patienter i olika åldrar. Eget mottagningsarbete och i samarbete med läkarna, triagering och rådgivning är några av de arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso och sjukvård. Annan utbildning kan komma att prövas som likvärdig. Vi letar efter en person som tillsammans med oss andra vill fortsätta utveckla vårdcentralen.Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2014/722
Kontakt
  • Marie Gustavsson, vårdcentralschef, Tel: 031-7479410
Facklig företrädare
  • Marie Öberg-Flood, Vårdförbundet, Mobil: 070-6019351
Publicerat 2014-02-10
Sista ansökningsdag 2014-03-09

Tillbaka till lediga jobb