Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i Södra Biskopsgården med ca 11650 listade invånare. Hos oss får du ett stimulerande arbete i ett mångkulturellt område. Vår verksamhet präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer. Här har vi roligt tillsammans och söker nu dig som vill bli en del av vårt team.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete där du kommer att få arbeta för invånarnas hälsa och möta patienter i alla åldrar. Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande.

Du kommer att möta och konsultera patienter både via telefon och på vår mottagning. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning samt att du ansvarar för en egen mottagning. Även vissa administrativa arbetsuppgifter kan ingå i tjänsten efter diskussion.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och tidigare arbetserfarenhet inom primärvården. Har du arbetserfarenhet inom psykiatrin är det meriterande.

Som person är du flexibel och trygg i såväl din yrkesroll som person och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är drivande, engagerad och positiv till förändringsarbete.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, har lätt för att samarbeta samtidigt som du gillar att arbeta självständigt. Ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat under ett års tid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/934
Kontakt
  • Mona Zaffar, Vårdcentralchef, Tfn 0700 – 82 40 63
  • Martina Hultberg, Teamledare, Tfn 0722 – 23 52 44
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-02-13
Sista ansökningsdag 2020-02-27

Tillbaka till lediga jobb