Regionhälsan, Mölndal gynekologmottagning

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Vi står inför en spännande utveckling av verksamheten där vi kommer att skapa en ny unik enhet på primärvårdnivå. Vi samlar gynekologi och specialistmödravård/ultraljud på primärvårdsnivå i storgöteborg och vi får möjlighet att skapa en utbildningsverksamhet för ST-gyn och ST-allmän. Vill du vara med och driva utvecklingen framåt?

Idag är gynmottagningarna centralt belägna i Göteborg och Mölndal. Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin och har ett nära samarbete med barnmorskemottagningarna. Mottagningarna har ett uppföljningsansvar för kvinnor med avvikande cellprover enligt regionalt vårdprogram. Vi arbetar ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbete.

Om arbetet

I arbetet ingår att handlägga allt inom öppenvårdsgynekologi som inte kräver slutenvård. Arbetet innebär även specialistmödravård på primärvårdsnivå, men i nära samarbete med slutenvården.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation, är specialist inom gynekologi och obstetrik, samt har ett intresse för öppenvådsgynekologi och mödrahälsovård.

Som person är du engagerad i ditt arbete, har ett professionellt arbetssätt samt har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande i ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/433
Kontakt
  • Agnetha Kjellberg, Enhetschef Mölndal, 0708- 42 36 67
Facklig företrädare
  • Anders Jorméus, Läkarföreningen, anders.jormeus@vgregion.se
Publicerat 2020-01-27
Sista ansökningsdag 2020-02-24

Tillbaka till lediga jobb