NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 62

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du arbeta med avancerad kirurgi? Bli en del av vårt team på avdelning 62! Hos får du en bred och djup kunskap inom kirurgi och arbetsmiljön präglas av utveckling och teamarbete!

Om oss
Avdelning 62 är en kirurgisk vårdavdelning som främst bedriver avancerad bukkirurgi. Vi är inriktad på i huvudsak planerad kirurgi av nedre bukorganen (tjock-och ändtarmen). Vi har även en endokrinologisk inriktning med tyreoidea- samt paratyreoideaoperationer.

Hos oss på avdelning 62 är du en del av en vardag där pre-och posteroperativ omvårdnad är en central del och stor patientgenomströmning präglar enheten. Vi har en tydlig teaminriktning i vårt arbete och du som sjuksköterska är ett del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare.

Vill du veta mer om oss? Du är varmt välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om vår verksamhet! Och missa inte att du kan få en inblick i vår verksamhet genom att gå in på "nusjukvarden" på instagram. Under vecka 43 visade vi upp på verksamhet där!

Om tjänsten
I arbete tillsammans med oss får du en bred kunskap och kommer att möta patienter som är både unga och gamla, friska och svårt sjuka, patienter med okomplicerade perioperativa vårdförlopp och patienter i behov av omfattande vårdinsatser för att hållas stabila. Hos oss blir du duktig på att bedöma tidiga tecken på försämring, utföra kontroller och uppföljning!

I arbetet ingår bland annat systematisk kontroll och uppföljning av nutrition-, elektrolyt- och vätskebalans, ansvar för att patienten får adekvat smärtlindring för pre-och postoperativ smärta samt smärta vid cancer, palliativ omvårdnad och insamlande av data i nationella studier.

Vi erbjuder dig en möjlighet att i framtiden utbilda dig till specialistsjuksköterska inom kirurgi!

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akut och planerad kirurgi sedan tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidareanställning 100 % med tjänstgöring natt.

När du arbetar natt du förhöjd ob-ersättning, utöver ersättning i kollektivavtal. Det förhöjda ob-tillägget inom vården är idag 100 procent för arbete nattetid.

Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/151
Kontakt
  • Anna Hultén, Avdelningschef, 010-435 06 21
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-14
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Tillbaka till lediga jobb