Frölunda Specialistsjukhus, Sjukhusen i väster

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård på vardagar inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/uppvakningsenhet. Vi har en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Inom några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Frölunda Specialistsjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Beskrivning:

Medicinmottagningen vid Frölunda Specialistsjukhus söker överläkare/specialistläkare med inriktning mot kardiologi. Vid kardiologimottagningen görs utredningar med arbetsprov, ekokardiografi samt arrytmidiagnostik. Mottagningen bedriver ischemi- och hjärtsviktsmottagning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Viss möjlighet finns att påverka verksamhetens inriktning beroende på erfarenhet och kompetens. Vid intresse kan tjänsten eventuellt kombineras med uppdraget som vårdenhetsöverläkare för medicinmottagningen.

Kvalifikationer:

Vi vänder oss till dig som har specialistkompetens inom kardiologi, gärna med några års klinisk erfarenhet som specialistläkare. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling. Möjlighet finns att kombinera arbetet på Frölunda Specialistsjukhus med arbete på något av de övriga sjukhusen inom Sjukhusen i väster (Angereds Närsjukhus, Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus).

Villkor:

Dagtid, måndag - fredag, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7053
Kontakt
  • Verksamhetschef Matilda Berntsson, 070-082 36 86
  • Vårdenhetsöverläkare Fredrik Randers, 070-9253901
  • Vårdenhetschef Markus Jonebrant, 0707-31 51 06
Publicerat 2020-01-22
Sista ansökningsdag 2020-02-05

Tillbaka till lediga jobb