Sjukhusen i väster, Frölunda Specialistsjukhus, Medicinmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård på vardagar inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/uppvakningsenhet. Vi har en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Inom några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Frölunda Specialistsjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Vid Diabetesmottagningen bedrivs arbetet i team med erfarna diabetessjuksköterskor, fotterapeut och dietist. Enhetens medicinska resultat är mycket goda enligt Nationella Diabetes-Registret och patienten är medaktör i sin vård och behandling.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Det finns möjlighet att påverka verksamheten utifrån intresse, erfarenhet och kompetens för att skapa värde för patienterna. Vi ser positivt på kombinationen klinik och forskning. Vid intresse kan tjänsten eventuellt kombineras med uppdraget som vårdenhetsöverläkare för medicinmottagningen. Möjlighet finns kombinera arbete på Frölunda Specialistsjukhus med arbete på något av de övriga sjukhusen inom Sjukhusen i väster (Angered, Alingsås och Kungälvs sjukhus).

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har specialistkompetens inom intermedicin med erfarenhet och intresse för diabetologi, gärna  med några års klinisk erfarenhet som specialist. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling.

Villkor
Dagtid, måndag - fredag med möjlighet till flexibel arbetstidsförläggning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6954
Kontakt
  • Verksamhetschef, Matilda Berntsson, 0700-82 36 86
  • Vårdenhetschef Markus Jonebrant, 0707-315106
  • Birgitta von Fieandt, verksamhetsassistent, 073-0696624
Publicerat 2020-01-22
Sista ansökningsdag 2020-02-05

Tillbaka till lediga jobb