Södra Älvsborgs Sjukhus, Akutkliniken, Akutmottagningen

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Blir du nyutexaminerad sjuksköterska i januari eller juni 2020? Har du ett intresse för akutsjukvård, ge god omvårdnad och rädda liv? Då har vi tjänsten för dig!

Om vår lediga tjänst
Du sätter patientens unika behov i första rummet och tar initiativ till samarbete över yrkesprofessioner och arbetar aktivt för att skapa delaktighet för patienten. Med vår starka och goda gemenskap ser vi gärna att du kommer in och bidrar till vår goda stämning och i team- och förbättringsarbeten. Du har en positiv attityd till ditt arbete, dina patienter och dina arbetskamrater. Verksamheten arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektiv, professionalitet och helhetssyn är grunden.

Om oss
Akutmottagningen på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås är en stor arbetsplats med cirka 100 anställda och cirka 54 000 besökare om året. Vi vårdar den akut sjuka patienten inom medicin, kirurgi och ortopedi. Under jourtid vårdar vi även patienter tillhörande gynekologi, ÖNH och ögonsjukvården. Vi har för närvarande en arbetstidsmodell som ger viss individuell frihet av arbetstidens förläggning. Utvecklingsarbete pågår ständigt, är schemalagt och integrerat med den dagliga verksamheten. Ett stort förbättringsarbete pågår för att korta våra väntetider och utveckla en teamorganisation och vi förväntar oss att du tar en aktiv del i det dagliga tvärprofessionella förbättringsarbetet.

Din profil
Vi söker dig som blir nyutexaminerad sjuksköterska i januari eller juni 2020 och som har ett intresse för akutsjukvård. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnad. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga till att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer.

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via länken: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Övrigt
Vänligen bifoga yrkeslegitimation i din ansökan.


Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas under ansökningstiden, så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6692
Kontakt
  • Patrik Lundh, läkarchef , 033-616 33 03
  • Lena Hedenquist Broere, tf. vårdenhetschef , 033-616 38 42
  • Joakim Hodossy, akutsjuksköterska , 033-616 10 91
Facklig företrädare
  • Thomas Josefsson, Vårdförbundet , 033-616 22 22
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2020-01-03

Tillbaka till lediga jobb