Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Medicinsk Teknik Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du som ingenjör vara med och rädda liv och göra skillnad inom sjukvården? Just nu söker vi två nya ingenjörer till Medicinsk Teknik Östra. Vi hoppas att du kan vara en av dem!

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns kompetensen att utföra de allra mest avancerade behandlingar och ingrepp som dagens medicinska utveckling tillåter. Det innebär att vi också har den senaste medicinska tekniken. Medicinsk fysik och teknik (MFT) är ett eget verksamhetsområde på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi är cirka 170 medarbetarare som tillsammans servar alla tre sjukhusen Sahlgrenska, Östra och Mölndal med medicintekniska tjänster för säker och optimal vård.

Kan någon av våra tjänster vara intressant för dig?

Vi söker två medicintekniska ingenjörer med inriktning elektromedicin och gasmedicin. Upplägget på din tjänst kommer vara beroende på vad du som ingenjör har för utbildning, erfarenhet och kompetens. Du kommer att arbeta med service och underhåll, akut såväl som förebyggande. I arbetet ingår också rådgivning vid inköp och installation av medicinteknisk utrustning. Även deltagande i byggprojekt kan ingå och där står Sahlgrenska Universitetssjukhuset inför en spännande utveckling de närmaste åren. Som ingenjör hos oss har du daglig kontakt och nära samarbete med vårdpersonal på mottagningar och avdelningar, på SU men också andra externa samarbetspartners. Du behöver därför vara bra på att samarbeta och tydlig när du kommunicerar. Du är stabil och när situationen kräver det så känner du dig trygg med att kunna göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du är van vid att väga samman komplex information och agera utifrån det, ibland under tidspress som exempelvis när någon utrustning slutar fungera mitt under pågående operation. I ditt arbete är du strukturerad och kan driva dina egna arbetsuppgifter och processer i mål på egen hand. Vi tror också att du är mån om att leverera en god service med kvalitet samt tycker det är viktigt med ett gott bemötande och att kunden blir nöjd.

Mer om vem/vilka vi söker:

- Medicinteknisk ingenjör med lägst gymnasieexamen eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

- Medicinteknisk högskoleingenjör med 3-årig högskoleutbildning.

Vi hoppas att någon av de två tjänsterna kan vara rätt för dig! Du är självklart välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6667
Kontakt
  • Enhetschef Robert Johansson, 031-343 30 68
Facklig företrädare
  • Sveriges ingenjörer, Iowan Hedendahl, 031-343 66 75
  • Vision, Eva-Lotta Yngvesson, 031-342 71 16
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2020-01-02

Tillbaka till lediga jobb