Södra Älvsborgs Sjukhus, Kirurg- och öronkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
I arbetet på mottagning får du som sjuksköterska ett stort egenansvar. Du arbetar med egna mottagningar, men bistår också läkaren i dennes mottagning. I arbetet som mottagningssjuksköterska ingår en hel del rådgivning samt vägledning, i telefonkontakt med patienten eller genom fysiska mottagningsbesök.

Denna mottagningstjänst, med inriktning mot bröst/endokrinologi är ett vikariat under 1 års tid med fortsatt anställning inom Kirurgkliniken. Möjlighet till förlängd tjänstgöring på kirurgmottagningen kan bli aktuellt. I din anställning ingår också, under vikariatstiden, att arbeta var 5:e helg på lämplig kirurgavdelning. Därefter kan helgtjänstgöring förändras.

Om oss
Kirurgmottagningen är en öppenvårdsmottagning för patienter i alla åldrar som har symtom och tillstånd som bedöms som kirurgiska och kräver utredning och/eller behandling inom den kirurgiska verksamheten. På mottagningen arbetar både sjuksköterskor, undersköterskor samt stomiterapeuter.

Kirurgmottagningen är uppdelad i flera team utifrån diagnosgrupper såsom kolorectal, kärl, endokrin, bröst/melanom samt övre gastro. Även vi som arbetar på enheten är mer inriktade mot en eller flera team men vi ser vikten av att arbeta tillsammans som en helhet. Vi arbetar för att utveckla och driva kirurgklinikens öppenvård framåt. Här kan det handla om nya former av dagsjukvård eller digitala vårdmöten.

Vi har en hög ambitionsnivå gällande fortbildning och vidareutbildning inom de olika professionerna och ser gärna att du som söker vill vara med och tillsammans med övriga kollegor utveckla den kirurgiska öppenvården för Södra Älvsborgs medborgare.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett brinnande intresse för den kirurgiska vården. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad med intresse för att möta patienter och anhöriga i svåra livssituationer. Du har ett flexibelt och självständigt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6661
Kontakt
  • Thomas Hallberg, vårdenhetschef, 033-616 10 49
Facklig företrädare
  • Maike Augustsson, Vårdförbundet, 033-616 47 77
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2019-12-20

Tillbaka till lediga jobb