Närhälsan Styrsö vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Vi arbetar sedan flera år tillbaka med fast läkarkontakt för våra patienter. Ditt uppdrag är begränsat med ca 1500 patienter/heltid i form av egen patientlista.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och triagemottagning. Du kommer också att beredas möjlighet att handleda ST-läkare och AT-läkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om oss

Närhälsan Styrsö Vårdcentral är en liten vårdcentral belägen i Göteborgs södra skärgård. På fem av våra öar bor ca 4500 invånare året-runt, och drygt 4000 av dem är listade på Styrsö vårdcentral. Trots närheten till Göteborg, så har arbetet på Styrsö VC en tydlig glesbygdsprägel, och det är viktigt för oss att ta oss an det breda allmänläkaruppdraget. Utöver vårdcentralsarbete bemannar/hanterar vi således även BVC, skolläkaruppdraget, särskilda boenden samt vid behov ASIH i nära samarbete med HSV. Vi finns där för våra patienter från vaggan till graven. På våra mindre öar har vi även mottagning på filialer samt att det på vårdcentralen finns egen rehabmottagning med fysioterapeut och arbetsterapeut.

Närhälsan Styrsö vårdcentral är välrenommerad för sitt goda arbetsklimat och patienterna rankar oss i Nationella patientenkäten som en av de bästa vårdcentralerna i Västra Götalandsregionen, vad gäller bland annat tillgänglighet, bemötande och vårdkvalitet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du har god empatisk förmåga, och uppskattar det dagliga kliniska patientarbetet med dess komplexitet och variation. Att ge ett gott bemötande är en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Vi ser vidare gärna att du gillar utmaningar och klarar av att tänka nytt och lösningsorienterat när situationen så kräver.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Styrsö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6660
Kontakt
  • Marie Johansson, Vårdcentralchef, Tfn 0761 - 04 54 77
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Läkarförbundet, Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2020-01-18

Tillbaka till lediga jobb