Kungälvs Sjukhus, Kirurgi och ortopedi, Gynekologi

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och bygga upp samt utveckla vår nya gynekologmottagning vid Kungälvs sjukhus
Kungälvs sjukhus fick från och med 1 januari 2017 uppdraget att bygga upp en ny gynekologisk mottagning. På mottagningen arbetar van mottagningspersonal i ett team, inkluderande läkare, barnmorskor, uroterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. Därtill har vi timanställd personal.

Uppdraget för den gynekologiska mottagningen är att erbjuda invånarna i upptagningsområdet specialistgynekologisk öppenvård i samverkan med berörda verksamheter.

Arbetsuppgifter
Som barnmorska på mottagningen kommer du bland annat att arbeta med kvinnohälsa som lätta gynekologiska besvär, abortrådgivning, hantera medicinska aborter, fertilitetsutredningar, uppföljning av cervixdysplasier, prolapser, preventivmedel och telefonrådgivning.

Du förväntas ta aktiv del i verksamhetens utvecklingsarbete tillsammans med övriga medarbetare. Samverkan, kommunikation och skapande av goda relationer, såväl internt som externt, är viktiga delar av dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och har erfarenhet av gynekologiskt mottagningsarbete. Du är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete för såväl patienter som personal.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper där initiativförmåga, att vara serviceinriktad, ha god kommunikativ förmåga och att kunna arbeta i såväl team som självständigt är viktiga inslag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6645
Kontakt
  • Anna Wängborg, enhetschef, 0303-24 14 31
Facklig företrädare
  • Anna-Karin Karlsson, Vårdförbundet, Epost: anna-carin.o.karlsson@vgregion.se
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2019-12-17

Tillbaka till lediga jobb