Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Neuromottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Neuromottagning Sahlgrenska är en del av Neurosjukvården inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset och tar emot patienter med olika typer av neurologiska tillstånd och diagnoser. Verksamheten är organiserad i tvärprofessionella diagnosteam i syfte att kunna erbjuda såväl spetskompetens med kontinuitet som effektivitet och patientsäkerhet. Nu söker vi dig som vill arbeta på en neurologisk öppenvårdsmottagning/dagvård med placering inom MS-teamet då en av våra sjuksköterskor kommer att gå i pension under våren.

Om arbetsuppgifter 
Som sjuksköterska kommer du att arbeta dels med patienter som kommer till mottagningens dagvård för olika infusionsbehandlingar, dels med mottagningsteamets telefonrådgivning, omvårdnadsinsatser i form av samtal för stöd/rådgivning, information/patientutbildning och andra på en mottagning förekommande arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet innebär att koordinera och planera för de olika behandlingsinsatserna såväl utifrån den enskilda patientens vårdplan som utifrån fördelning över dagen/veckan. Du erbjuds en omväxlande och intensiv vardag som rymmer såväl utmaningar, konstruktiv problemlösning som goda skratt tillsammans med engagerade, kompetenta och erfarna arbetskamrater. Dina arbetstider kommer att vara dagtid vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med kunskap inom neurologi. Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet av dagvård och/eller mottagningsarbete liksom erfarenhet av förekommande dokumentations- och registeringssystem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god flexibilitet, lyhördhet och organisatorisk förmåga liksom förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Februari/mars 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6631
Kontakt
  • Enhetschef Karin Hallén, 031-342 79 06 eller 070-693 78 09
  • Sjuksköterska Karin Ängbacken , 031-342 74 97
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Malin Lund , 070-020 79 21
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Tillbaka till lediga jobb